Hypno Yera

Jouw hulpbron ontdekken, jouw wijsheid vragen of een moment voor jezelf.Hypnotherapie.

Hypnotherapie is een therapievorm waarbij jij centraal staat. 

Als hypnotherapeut volg ik jou  in jouw beleving binnen de kaders van technieken en methoden. Jij leert  gebruik maken van jouw hulpbronnen waardoor je inzicht krijgt in je eigen functioneren. 

Hypnotherapie brengt jou dichter bij wie je werkelijk bent. 


Door middel van hypnotherapie wordt duidelijk hoe je jarenlang op een bepaalde manier hebt gereageerd, welke strategieën je altijd hebt in gezet en welke overtuigingen je hebt. 

Door te werken met trance, wat te vergelijken is met dagdromen , kom je dichter bij je onderbewuste.  Trance wordt ingezet voor een therapeutisch doel.  Trance is een toestand van een verhoogd niveau van bewustzijn en een toegenomen openheid voor suggesties. Daardoor kan er rechtstreeks gecommuniceerd worden met het onbewuste. Op deze manier wordt het kritisch bewustzijn, het logisch denksysteem gepasseerd. Het observerend vermogen blijft aanwezig zelfs tijdens diepe trance. Dit betekent dat je niet gedwongen kan worden om iets te zeggen of te doen wat je niet wil.

 

Gebeurtenissen, emoties kunnen zich vastzetten in je lichaam. Middels hypnotherapie kun je hier inzicht in krijgen. 


Daarnaast bied ik ook Reiki aan.  Reiki betekend letterlijk universele levensenergie.  Door het ontvangen van Reiki  wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Tijdens Reiki  worden energie kanalen geopend. Reiki kan ondersteunen in het oplossen van je ongemakken zowel op fysiek als mentaal niveau. Daarnaast is een Reiki behandeling ontspannend. 

 


E-mailen
Bellen