Hypno Yera

Jouw hulpbron ontdekken, jouw wijsheid vragen of een moment voor jezelf.
Wie ben ik?

Ik ben Annouska en woonachtig in Eindhoven. 

Ik ben nuchter, nieuwsgierig en integer. Dit is de manier hoe ik werk. Daarnaast ben ik open en geïnteresseerd in de ander. Ik geloof dat iedereen gebruik kan maken van zijn/haar hulpbron. Dat kan moeilijk zijn om bij jezelf te ontdekken. 


Ik bied hypnotherapie aan en ik heb ondertussen al met veel mensen gewerkt. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd zoals de opleiding voor hypnotherapie, agogisch werk, HBO social work en daarnaast heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van psychopathologie, suïcide preventie, spirituele opleidingen en ik ben Reiki master . 

Naast deze opleidingen en trainingen heb ik de nodige levenservaring.


Ik ben geregistreerd SKJ en lid van NBVH.     

 

 

Wat doe ik ?

In het eerste gesprek geef ik je informatie over hypnotherapie, we maken afspraken en we maken een plan van aanpak aan de hand van jouw klachten.  Tijdens een sessie stem ik af op jouw belevingswereld om tot een gunstiger gebruik van je eigen mogelijkheden te kunnen komen.  Je gaat opzoek naar onbewuste drijfveren of onverwerkte gevoelens die bepalen hoe je het hier en nu ervaart. Via verbeelding maak je contact met jouw onbewuste drijfveren of onverwerkte gevoelens waar vanuit jouw klachten ontstaan. Zo wordt er een diepere bewustzijns laag ervaren waarin oude emotionele en/of lichamelijke pijn verwerkt kan worden. 

Ik gebruik verschillende technieken zoals NLP, voice dialoog, werken met delen, TA, familieopstelling en RET.

Afhankelijk van jouw klachten zet ik verschillende methodieken in. Het kan ook zijn dat je gewoon lekker wil ontspannen.  

Ik werk op verschillende locaties. In de avonden zit ik in Gestel of Waalre.
Elke woensdag zit ik in het Feelgood centre Ouverture 91, 5629 PS Eindhoven. Zie
https://www.feelgoodcentreeindhoven.nl

We kunnen bij het maken van een afspraak afspreken bij welke locatie de sessies plaatsvinden. 


E-mailen
Bellen